четвъртък, 15 октомври 2009 г.
Таратор с краставици
Posted on 8:41
|
Етикети:
Рецепти за млечни ястия
Продукти:
150 г кисело мляко, 100 г пресни краставици, чесън, копър, олио, орехи.
Измитите и обелени краставици се нарязват на дребни кубчета. Прибавят се към разбитото
със студена вода кисело мляко. Тараторът се подправя със сол, счукай чесън олио, ситно
нарязан копър и смлени орехи.
150 г кисело мляко, 100 г пресни краставици, чесън, копър, олио, орехи.
Измитите и обелени краставици се нарязват на дребни кубчета. Прибавят се към разбитото
със студена вода кисело мляко. Тараторът се подправя със сол, счукай чесън олио, ситно
нарязан копър и смлени орехи.