четвъртък, 15 октомври 2009 г.
Хайвер от извара
Posted on 8:58
|
Етикети:
Рецепти за млечни ястия
Продукти:
50 г извара, 20 мл. олио, 20 мл. прясно мляко, 1/2 жълтък от твърдо сварено яйце, лимон, сол
Изварата се разбива с прясното мляко и претрития жълтък. След това се прибавя на тънка
струя и при постоянно бъркане олиото, докато се получи кремообразна смес. Посолява се и се
подправя със сок от лимон.
50 г извара, 20 мл. олио, 20 мл. прясно мляко, 1/2 жълтък от твърдо сварено яйце, лимон, сол
Изварата се разбива с прясното мляко и претрития жълтък. След това се прибавя на тънка
струя и при постоянно бъркане олиото, докато се получи кремообразна смес. Посолява се и се
подправя със сок от лимон.