четвъртък, 15 октомври 2009 г.
Пита с извара
Posted on 9:03
|
Етикети:
Рецепти за млечни ястия
Продукти:
80 г диетична извара, 20 г краве масло, 20 г брашно, 20 г пудра захар, 1/2 яйце,
15 мл. прясно мляко, ванилия
Пасираната извара се разбива добре с част от захарта. Прибавя се малка част от разбитите
белтъци II ванилията. От маслото, захарта, останалата част от яйцата и брашното се
замесва тесто, което се оставя да престои един час на студено. Тестото се разточва на
лист с дебелина 1 см, поставя се в тава, върху него се разстила изварата и се пече.
80 г диетична извара, 20 г краве масло, 20 г брашно, 20 г пудра захар, 1/2 яйце,
15 мл. прясно мляко, ванилия
Пасираната извара се разбива добре с част от захарта. Прибавя се малка част от разбитите
белтъци II ванилията. От маслото, захарта, останалата част от яйцата и брашното се
замесва тесто, което се оставя да престои един час на студено. Тестото се разточва на
лист с дебелина 1 см, поставя се в тава, върху него се разстила изварата и се пече.